Jak pakować mięso
PORADA

Surowe mięso przed włożeniem do lodówki powinno być zapakowane w papier pergaminowy, folię aluminiową lub plastikowy woreczek. Dzięki temu ograniczymy parowanie wody, a tym samym nadmierne oszronienie urządzenia. Przede wszystkim jednak zapobiegniemy w ten sposób stykaniu się mięsa ze ściankami lodówki lub innymi produktami.

Pryskający olej
Pryskający olej
CZYTAJ WIĘCEJ
Gotowana szynka
Gotowana szynka
CZYTAJ WIĘCEJ
Zawsze czysta deska
Zawsze czysta deska
CZYTAJ WIĘCEJ
Nic się nie stało!
Nic się nie stało!
CZYTAJ WIĘCEJ
WIĘCEJ PORAD
KORZYŚCI
WIEPRZOWINA PQS
SYSTEM PQS
Pork Quality System obejmuje wszystkie etapy produkcji wieprzowiny: od hodowli, przez ubój, aż po dystrybucję.

Wieprzowina PQS to gwarancja wysokiej, powtarzalnej jakości i nieograniczonych możliwości wykorzystania produktu podczas przygotowywania potraw.
więcej