Nóż szefa kuchni
PORADA

Dobry kuchenny nóż musi być funkcjonalny i poręczny, a przy tym niezbyt ciężki.

Do krojenia i filetowania mięsa warto wybrać nóż szefa kuchni – największy z noży kuchennych, o dość szerokim i masywnym, bardzo ostrym, około-25-centymetrowym ostrzu. 

Mrożenie gotowych dań
Mrożenie gotowych dań
CZYTAJ WIĘCEJ
Sonda do pieczenia mięsa
Sonda do pieczenia mięsa
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsmażanie mięsa
Obsmażanie mięsa
CZYTAJ WIĘCEJ
Przechowywanie smażonych potraw
Przechowywanie smażonych potraw
CZYTAJ WIĘCEJ
WIĘCEJ PORAD
KORZYŚCI
WIEPRZOWINA PQS
SYSTEM PQS
Pork Quality System obejmuje wszystkie etapy produkcji wieprzowiny: od hodowli, przez ubój, aż po dystrybucję.

Wieprzowina PQS to gwarancja wysokiej, powtarzalnej jakości i nieograniczonych możliwości wykorzystania produktu podczas przygotowywania potraw.
więcej