Sonda do pieczenia mięsa
PORADA

Sonda temperaturowa to specjalny przyrząd pozwalający uzyskiwać pożądane temperatury i sprawdzać stopień upieczenia mięsa.

Sondę wystarczy wbić w mięso i nastawić pożądaną wewnętrzną temperaturę mięsa – optymalna dla wieprzowiny PQS to 72-78°C.

Mrożenie gotowych dań
Mrożenie gotowych dań
CZYTAJ WIĘCEJ
Nóż szefa kuchni
Nóż szefa kuchni
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsmażanie mięsa
Obsmażanie mięsa
CZYTAJ WIĘCEJ
Przechowywanie smażonych potraw
Przechowywanie smażonych potraw
CZYTAJ WIĘCEJ
WIĘCEJ PORAD
KORZYŚCI
WIEPRZOWINA PQS
SYSTEM PQS
Pork Quality System obejmuje wszystkie etapy produkcji wieprzowiny: od hodowli, przez ubój, aż po dystrybucję.

Wieprzowina PQS to gwarancja wysokiej, powtarzalnej jakości i nieograniczonych możliwości wykorzystania produktu podczas przygotowywania potraw.
więcej