Zawsze czysta deska
PORADA

Regularne przecieranie drewnianej deski do krojenia mięsa przekrojoną na pół cytryną pomaga w zneutralizowaniu nieprzyjemnych zapachów. Podobny skutek odniesie natarcie zwilżonej deski kuchenną solą. Po takim zabiegu deskę do krojenia trzeba wypłukać pod bieżącą wodą, a następnie dokładnie wytrzeć do sucha.

Pryskający olej
Pryskający olej
CZYTAJ WIĘCEJ
Gotowana szynka
Gotowana szynka
CZYTAJ WIĘCEJ
Nic się nie stało!
Nic się nie stało!
CZYTAJ WIĘCEJ
Jak pakować mięso
Jak pakować mięso
CZYTAJ WIĘCEJ
WIĘCEJ PORAD
KORZYŚCI
WIEPRZOWINA PQS
SYSTEM PQS
Pork Quality System obejmuje wszystkie etapy produkcji wieprzowiny: od hodowli, przez ubój, aż po dystrybucję.

Wieprzowina PQS to gwarancja wysokiej, powtarzalnej jakości i nieograniczonych możliwości wykorzystania produktu podczas przygotowywania potraw.
więcej