Mrożenie gotowych dań
PORADA

Gotowe dania z wieprzowiny PQS można zamrozić i przechowywać przez około 3 miesiące.

Kotlety i sznycle mrozimy po zawinięciu osobno w folię. Pieczenie i gulasze mrozimy razem z sosami, mięso gotowane natomiast najlepiej jest, uprzednio schłodzone i pokrojone na plastry, zamrozić w bulionie.

Nóż szefa kuchni
Nóż szefa kuchni
CZYTAJ WIĘCEJ
Sonda do pieczenia mięsa
Sonda do pieczenia mięsa
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsmażanie mięsa
Obsmażanie mięsa
CZYTAJ WIĘCEJ
Przechowywanie smażonych potraw
Przechowywanie smażonych potraw
CZYTAJ WIĘCEJ
WIĘCEJ PORAD
KORZYŚCI
WIEPRZOWINA PQS
SYSTEM PQS
Pork Quality System obejmuje wszystkie etapy produkcji wieprzowiny: od hodowli, przez ubój, aż po dystrybucję.

Wieprzowina PQS to gwarancja wysokiej, powtarzalnej jakości i nieograniczonych możliwości wykorzystania produktu podczas przygotowywania potraw.
więcej